WINTERSPORT MET DE TREIN

Op wintersport naar Oostenrijk? Kies voor het reizen met de Ski Express nachttrein. Je vakantiepret start al bij vertrek vanuit Nederland. Eén nachtje slapen en je bent al in de sneeuw.

Het gezellige begin van je wintersport  

Met de Ski Express nachttrein naar Oostenrijk start je wintersport heel gezellig. Je zit met vrienden en familie in een treincoupé, speelt een spelletje, drinkt een drankje en maakt plannen voor de komende week.

Ondertussen rijdt de trein in de nacht naar je skibestemming. Je vertrekt op vrijdagavond vanaf Amsterdam Centraal of Utrecht Centraal en wordt zaterdagochtend wakker in de bergen.

Dat is wakker worden in de bergen!…

Wakker worden in de bergen met de wintersport trein…

Gemakkelijk met de trein naar je wintersport bestemming

De zitplaatsen verander je ‘s avonds heel gemakkelijk naar bedden waardoor je direct kunt gaan slapen. Er zijn geen limieten op je bagage, dus je kunt al je skimateriaal meenemen.

Bij de Ski Express nachttrein zijn een 8-daagse accommodatie en een 6-daagse skipas inbegrepen. Dat betekent dat je bij aankomst in de ochtend meteen je eerste afdaling kunt maken. Op de terugweg vertrek je op zaterdagavond, na nog een lekkere dag skiën. Waarna je zondagochtend weer aankomt in Nederland.

Ski Express nachttrein route

De trein vertrekt om 17:30 vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Utrecht Centraal om 18:10 rechtstreeks naar Oostenrijk. De trein wordt in Wörgl in Oostenrijk gesplitst. De ene helft gaat richting Tirol en het andere deel naar het Salzburgerland, afhankelijk van je bestemming. Je kan dan gewoon blijven zitten. *tijden onder voorbehoud

  • Betaalbaar op wintersport
  • Word wakker in de bergen
  • Vakantiepret vanaf je vertrek
  • Inclusief 6-daagse skipas
Bron: Tui