vervoer

Vervoer

Met de bus, vliegtuig of auto naar de Wintersport bestemming. Je kan kiezen voor een Chalet of andere accomodatie zonder vervoer. In dat geval hebben wij een aantal mogelijkheden om naar de plaats van bestemming te komen.

Interbus buspendel

Busreis naar Oostenrijk

Interbus verzorgt busreizen (buspendels) naar vele Europese bestemmingen. Onze busreizen in de winter gaan natuurlijk naar de skigebieden voor een geweldige wintersportvakantie in Oostenrijk. U slaapt tijdens de busreis en staat ‘s morgens op de ski’s.

Boek nu en ervaar waarom velen al jaren gebruik maken van de kwaliteit en service van onze busreizen naar Oostenrijk. Frankrijk en vele andere Europese bestemmingen. In de winter gaan onze busreizen naar de populaire skioorden in de Franse Alpen en Pyreneeën. Ontdek waarom velen u voorgingen en boek uw busreis bij Interbus. Italië.

Wij rijden naar circa 25 populaire winter bestemmingen in Italië. U stapt laat in Nederland in en in Italië vroeg uit. ‘s Winters vindt de busreis ‘s nachts plaats waardoor u uitgerust op de plaats van bestemming arriveert en gelijk kan gaan skiën of snowboarden. Effectief en wel zo prettig! Tsjechië? Zonder files, met een goede nachtrust én direct kunnen skiën?

Onze wintersport busreizen naar Tsjechië zijn niet voor niets de laatste jaren enorm populair onder gezinnen. Boek nu en ervaar waarom vele wintersportliefhebbers al jaren gebruik maken van de kwaliteit en service van Interbus busreizen naar de wintersport. 

Met het vliegtuig naar de wintersport

Met het vliegtuig snel en voordelig naar de sneeuw! Hoe minder reistijd, hoe meer afdalingen je kan maken! Vlieg met Transavia naar de leukste skigebieden van Europa vanaf Rotterdam Eindhoven of Schiphol