coach-ski-bus-ski-lastminute

Ski-busvakantie

10 september 2020 Door admin Uit

ski busvakantie van Sunweb


BOEK HIER DE SNEEUW GOEDKOPER DANK ZIJ DE BESTE LAST MINUTES!

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn de reizen rechtstreeks online te boeken. 

In de winter is Sunweb sterk aanwezig met populaire en betaalbare skivakanties in landen als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Andorra. Naast een breed aanbod week- en midweekreizen is Sunweb marktleider in het aanbod van shortski’s op de Nederlandse markt.

Bekijk alle Bus ski vakanties >

Op elk van de aangeboden bestemmingen is er keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties, van comfortabele chalets tot luxe all inclusive hotels, ieder met de perfecte ligging. Zo zorgen we ervoor dat iedereen, jong en oud, kan genieten van de ultieme skivakantie!

Sunweb biedt ook extra services aan zoals de verkoop van skipassen en de verhuur van ski- en snowboardmateriaal, waardoor de vakantie nog completer wordt. Naast de laagste prijsgarantie bieden we ook de gratis sneeuwgarantie aan. Als er onvoldoende sneeuw ligt, kun je met de sneeuwgarantie gratis annuleren of je bestemming wijzigen.

Volledig uitgerust op bestemming komen?

coach-ski-bus-ski-lastminute-binnen

Ga met de luxe bus op skivakantie!

Heb jij nu een keer geen zin om je zorgen te maken over de route, gladde wegen, sneeuwkettingen, winterbanden of een volle skikoffer op je dak? Ga dan per luxe Royal Class bus naar je wintersportbestemming.

Deze Royal Class bussen zijn voorzien van een bar, toilet, dvdspeler en Royal Class stoelen met voldoende beenruimte. Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs brengen je graag naar Frankrijk, Oostenrijk en Italië. De bus rijdt voornamelijk in de nacht en zonder overstap richting de sneeuw. Zo kom je dus uitgerust aan op je wintersportbestemming en kun je direct de skipiste op!

10 daagse wintersport vakantie Frankrijk vanaf 304,- 

Met de luxe Royal class bus naar Frankrijk >>

Royal class bus naarOostenrijk >>

Met de Royal class bus naar Italië >>