Alpen-oostenrijk-zillertal

Oostenrijk Zillertal

SPECIALE AANBIEDINGEN

WINTERVAKANTIE PAKKET REIZEN VOOR DE LAAGSTE PRIJZEN

 

Het skigebied Zillertal is een van de meest populaire skigebieden in Tirol. 

Veel toeristen noemen dit resort een echt paradijs, want er zijn fantastische skipistes, prachtige landschappen, thermale bronnen, majestueuze gletsjers, eindeloos plezier en tegelijkertijd stilte en rust. 

Het Zillertal biedt 11 skigebieden. De belangrijkste zijn 4: het gebied van de berg Penkenjoch (Mayrhofen-Fingenberg-Hippach), het gebied van skiën Target am Ziller-Gerlos-Kenigsleiten, het gebied van skiën Fugen-Hochfügen, en natuurlijk de gletsjer Hintertux.

De kuuroorden in het Zillertal en de lokale nederzettingen behoren tot de meest populaire kuuroorden met hun brede aanbod aan hotels in Mayrhofen , Fügen-im-Zillertal , Zell-am-Ziller en Hintertuxer gletsjer zijn beschikbaar dankzij een transportsysteem van vele trein en buslijnen.

Alle plaatsen zijn met elkaar verbonden door een oude smalspoorlijn. Hier kunt u een Super skipas voor kopen, waarmee u gebruik kunt maken van alle dalliften en bussen.

Skilessen zijn te volgen en verkrijgbaar bij de skischolen in het Zillertal.

Het populairste skigebied in het Zillertal is Mayrhofen. 

En dat allemaal dankzij de nabijgelegen Tuxerglacier (3250 m) – een van de meest pittoreske toppen van de Alpen, waar de sneeuw zelfs in de hete zomer ligt. 

Het dal wordt voornamelijk gedomineerd door rode en blauwe pistes, een goed ontwikkeld systeem van liften, en niet zo lang geleden verbond de nieuwe lift het skigebied Penken / Gherent met een interessant gebied van Rastkogel, waar je pistes van verschillende lengtes tot je beschikking hebt en complexiteit.

SKI INFORMATIE

Kaart Oostenrijk Zillertal