Fiè Allo Sciliar

View:30/38/All/
Filter

Toont alle 2 resultaten

 •  725.00

  Perwanger Italië Hotel en appartmenten Perwanger ligt in een prachtige omgeving, rustig maar toch dicht bij verschillende dorpjes zodat je altijd de drukte kunt opzoeken. Het Schlern gebied staat bekend als een wandelparadijs voor jong en oud in alle seizoenen. Maak daarom een prachtige winterwandeling als je even geen zin hebt om te skiën. Toch een actieve dag? Neem dan de gratis skibus richting de piste om al je energie kwijt te kunnen. Al met al een ideale plek voor verschillende winteractiviteiten!

  Vertrekdata & Boeken

  Perwanger Italië

  Perwanger
   725.00 Vertrekdata & Boeken
  Snel bekijken
 •  899.00

  Parc Hotel Miramonti Italië De gastvrije ontvangst door de familie Dallaserra, de comfortabele kamers en het knusse decor maken dit adres tot een droombestemming voor een actieve wintersport of zomervakantie in het adembenemende landschap van de Dolomieten.
  Stap in de bus voor het hotel en binnen 10 minute sta je op de pistes van Seis am Schlern, een pittoresk Italiaans dorpje. Na een actieve dag in het bergen kun je direct aanschuiven voor een heerlijke maaltijd, even lekker bijkomen in het uitgebreide wellnesscenter of nog even zwemmen in het binnenbad. Dat is op en top genieten!

  Vertrekdata & Boeken

  Parc Hotel Miramonti Italië

  Parc Hotel Miramonti
   899.00 Vertrekdata & Boeken
  Snel bekijken