korte skivakantie

Korte skivakantie

Met onze korte vakanties bieden wij u diverse reizen aan naar Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zwitserland. U kunt kiezen uit 2 tot 4 overnachtingen. Wij bieden de ideale omstandigheden om de perfecte korte vakantie te vinden en de dagelijkse sleur even achter te laten!

Skiën, snowboarden of glijden van de piste. Het kan allemaal op skivakantie! Maar wil je niet te lang weg zijn? Wij hebben ook korte skivakanties voor je in de aanbieding.

Skivakantie in Oostenrijk

Oostenrijkse gezelligheid, uitbundige apres ski en prachtige pisten. Oostenrijk is van alle markten thuis. Langlauf, ski of snowboard van de pisten in Abersee, Birgitz of Damuls en geniet van je welverdiende skivakantie!

Skivakantie Duitsland

Voor een heerlijke wintersportvakantie hoef je het niet altijd ver te zoeken. In ons buurland is het ook heerlijk toeven. Denk aan Brilon, Diemelsee of Hagen waar je al je kunstjes op de pisten kunt laten zien. Zoef van de piste met je snowboard of laat je beste pizzapunt zien op je ski’s! Je kunt natuurlijk ook genieten van een heerlijk Duits biertje tijdens de après ski. En wat dacht je van die bradwürst? Viel Spaß!

Wintertrex

U wilt skiën, maar u heeft geen hele week vakantie of u wilt alleen een weekendje weg in de winter? Gun uzelf een korte trip richting sneeuw en breng onbezorgde dagen in de bergen door.

Bekijk de aanbiedingen bij Wintertrex >>

Snowtime

Op zoek naar een korte skivakantie, ofwel shortstay? Boek al vanaf €43,- een weekend of midweek skiën bij Snowtime Travel.

Bekijk hier het aanbod nu online! >>

Mini Ski Sunweb

Wil je er gewoon nog even een weekendje of een midweek ertussenuit? Mini Ski is dé mogelijkheid om volledig verzorgd een paar dagen op de ski’s te staan en optimaal te genieten van de sneeuw

Pak de beste aanbieding >>

Tui korte skivakantie

Een goedkope wintersport boek je eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons aanbod wintersportvakanties incl. skipas online! Geniet van een korte ski trip.

Zoek op de laagste prijs >>